Plåtslagare i 
 Malmö

Plåtslagare i 
 Malmö

Att anlita en duktig plåtslagare är alltid en investering som betalar sig i slutändan. Plåtarbeten är svåra att göra själv och att montera plåten är förenat med ett flertal olika risker. Lundaplåts medarbetare är yrkesskickliga och noggranna. Vi har dessutom alla verktyg och maskiner som krävs för att förbehandla plåten, samt all utrustning som behövs för att utföra arbetena på ett säkert sätt. Oavsett vilken typ av arbete du behöver ha utfört kan vi hjälpa dig.

KONTAKTA OSS IDAG!

Material

Plåtslageri är ett hantverk som kräver både gott hantverkskunnande och en stor känsla för detaljer. Att lägga plåt påminner ofta mycket om att lägga pussel. Där en snickare eller målare kan skarva och småfuska lite men ändå leverera ett godtagbart resultat behöver våra delar alltid passa helt perfekt. Det finns inte utrymme att ta några genvägar när man jobbar med plåtslageri. Olika byggnader kräver också olika materiel som behöver hanteras på olika sätt.

Det vanligaste är att vi arbetar med förzinkad stålplåt. Det är ett väldigt bra material som är enkelt att jobba med och som är beständigt mot elementen och mot naturlig korrosion. Men i vissa fall stöter vi på tak som antingen ska renoveras och där det gamla materialet måste speglas, eller där ägaren har särskilda önskemål. Då har vi också kompetens att fixa taket eller skorstenen med hjälp av till exempel koppar, aluminium eller ren zinkplåt.

Ett väl utfört jobb!

Att få plåtarbetet väl utfört medför många fördelar för dig som fastighetsägare. Du kommer få ett tak eller en skorsten som ser riktigt bra ut. Den kommer också hålla länge och du kan vara säker på att det sluter tätt och att fukt och annat inte kommer sippra in och ställa till problem för dig. Ett slarvigt utfört plåtarbete kommer kosta dig mycket mer pengar i slutändan än om du ser till att det blir rätt gjort från början.