Warning: The magic method MchGdbcBasePublicPlugin::__wakeup() must have public visibility in /home/u670624709/domains/lundaplatab.se/public_html/wp-content/plugins/goodbye-captcha/includes/plugin/MchGdbcBasePublicPlugin.php on line 44
Vi utför bandtäckning! Vi hjälper dig att lägga taket!

Bandtäckning Hörby

Bandtäckning Hörby

Att bandtäcka ett tak blir både snyggt och praktiskt. Det är en metod som kan användas på nästan alla tak och nästan alla typer av fastigheter. Det går att göra på villor, på flerbostadshus och på kommersiella fastigheter. Bandtäckning görs med hjälp av så kallad planplåt. Det är ett material som har hög flexibilitet men låg vikt. Det medför att det kan användas på de flesta underlag eftersom det är lätt att anpassa plåten efter takets form. Det går bra att bandtäcka allt från plana takytor till kupolformade strukturer.

KONTAKTA OSS IDAG!

Utseende & karaktär

Ett tak som är helt bandtäckt i plåt har alla förutsättningar att få ett estetiskt tilltalande utseende. Det går att lägga på många olika sätt för att taket ska få den karaktär och det tilltal du vill att det ska ha. Plåten finns dessutom att tillgå i flera olika bredder och färgskalor för att du ytterligare ska kunna personifiera ditt tak och få det exakt så som du vill ha det.

Vi hjälper dig!

Det som utmärker bandtäckning rent yrkesmässigt är att förarbetet blir väldigt viktigt. Den hantverkare som utför arbetet måste ha järnkoll på vilket underlag som ska användas och hur plåtåtgången ska beräknas för att optimera utförandet. Vi hjälper dig gärna med att lägga ett bandtäckt tak och kan snabbt ta fram en kalkyl eller en offert och bistå med förslag på hur vi bäst går till väga för att skapa ett riktigt snyggt tak lagt med högsta tänkbara nivå av yrkeskunnande.

Hållbart tak

Utöver att vara estetiskt tilltalande så är bandtäckning också ett sätt att skapa ett långsiktigt hållbart tak. Det är en metod som kräver stor noggrannhet och formpassning. Det gör att när du låtit lägga ett bandtäckt tak så har du också ett ytskikt som är tätt och står emot det mesta naturen kan tänkas kasta på det i form av väder och vind.

OFFERTFÖRFRÅGAN!