Warning: The magic method MchGdbcBasePublicPlugin::__wakeup() must have public visibility in /home/u670624709/domains/lundaplatab.se/public_html/wp-content/plugins/goodbye-captcha/includes/plugin/MchGdbcBasePublicPlugin.php on line 44
Skorstensplåt - En bra idé för skorstenens hållbarhet

Skorstensplåt

Skorstensplåt

Skorstensplåt är ett eget kapitel när det kommer till arbeten på tak. Det är i de flesta fall en mycket bra idé att klä in en murad skorsten med plåt för att få den att hålla längre. Kostnaden för skorstensplåten kommer garanterat betala igen sig om du jämför med vad det kostar att mura om hela eller delar av stocken.

KONTAKTA OSS IDAG!

Design av skorstensplåt

Skorstensplåt kan designas på väldigt många olika sätt beroende på vilken typ av tak du har och vilken typ av skorsten det är. Antingen går det att göra en heltäckande lösning. Eller så byggs en plåtförstärkning upp i botten på skorstenen där den ansluter till plåttaket.

Det är ett jobb som kräver noggrannhet för att anslutningen mellan takplåt och skorstensplåt ska se så sömlös ut som möjligt. Samtidigt som den gör praktisk nytta och skyddar din skorsten mot väder och vind. De flesta av de förberedande arbetena görs i förväg så att det ska vara enkelt att montera plåten på plats. Vi mäter upp, bockar till plåten i rätt dimensioner och förbereder borrhål.

Kontakta oss!

Enklast och snyggast är givetvis att fixa skorstensplåten i samband med att du lägger om ett helt plåttak. Om det inte är aktuellt för dig just nu så löser vi problemet åt dig även utan optimala förutsättningar. Om du har en skorsten du vill klä in med plåt, eller om du behöver ersätta plåten på en befintlig, tveka inte på att kontakta oss.

Vi kommer gärna till dig för att titta närmare på din skorsten. Att montera är självklart ett arbete som kräver stora säkerhetsåtgärder för att minimera riskerna. Särskilt om vi arbetar på ett sluttande tak. Det gör att planeringen blir extra viktig och vi måste se hur det ser ut hos dig för att kunna planera vilka säkerhetsåtgärder som behövs.

OFFERTFÖRFRÅGAN!