Warning: The magic method MchGdbcBasePublicPlugin::__wakeup() must have public visibility in /home/u670624709/domains/lundaplatab.se/public_html/wp-content/plugins/goodbye-captcha/includes/plugin/MchGdbcBasePublicPlugin.php on line 44
Har ni ett byggprojekt som inkluderar plåtslageri? Vi hjälper er!

Om Oss

Välkommen till Lundaplåt AB!

Din plåtslagare i Lund med omnejd. Varmt välkommen att höra av er för att få en offert från oss!

Om oss

Vi startade vår verksamhet under 2019 och har sedan dess hunnit hjälpa många kunder med diverse plåtarbeten. Med vårt stora kundfokus ser vi till att alltid skapa de bästa förutsättningarna för att vi och kunden ska förstå varandra och ha ett tätt samarbete. För oss är det viktigt att kunden känner sig supernöjd, från första kontakt till slutfört uppdrag. Vi finns i Lund, men antar uppdrag i Lund med omnejd.

Har ni ett byggprojekt som inkluderar plåtslageri så är det till oss ni ska vända er, oavsett om ni är företagare eller privatperson. Vår breda expertis, höga arbetsmoral och extrema noggrannhet gör oss till ett konkurrenskraftigt plåtslageri.

Våra tjänster

Tack vare vår breda kompetens har vi möjlighet att erbjuda det mesta inom plåtslagarbranschen. Exempelvis kan vi lägga ett plåttak samt ordna ett komplett regnvattensystem som hängrännor och stuprör, fixa fönsterbleck och ordna plåt för skorstenen. Med andra ord så antar vi både små och stora projekt. Hör gärna av er och berätta vad just ni behöver hjälp med så kan vi utfärda en offert tillsammans.

KONTAKTA OSS IDAG!

Priser

Oavsett vad vi arbetar med ser vi alltid till att arbeta snabbt, men effektivt. Därför är vår prissättning mycket fördelaktig då det är tiden som räknas när man anlitar hantverkare. Kom ihåg att ni även kan använda er av rotavdraget för att få våra tjänster till lägre pris. Meddela oss, så gör vi rotavdraget på er faktura.

Varmt välkomna att höra av er för att få en offert. Vi välkomnar alla i trakterna kring Lund, oavsett storleken på era projekt. Kontakta oss via mejl, telefon eller kontaktformuläret på vår hemsida.

Vi ser fram emot att få höra från er.

OFFERTFÖRFRÅGAN!